Græskar Canapé

Beklager det noget uskarpe billede

Denne canapé er en trio af græskar i forskellige konsistenser og smag – Sødt, surt og salt – og var faktisk utrolig god.

 

Ingredinenser:

Græskar

Syltet græskar

Græskarkerner

Bacon

Olivenolie

Karse

Flagesalt

Peber

 

Start med at lave syltet græskar, gerne et par dage i forvejen. Jeg brugte denne opskrift.

Resten af græskarret skæres i skiver og vendes med lidt olie, salt og peber. Bages til det er helt mørt i en 200°C varm ovn. Det tager ca. 45-60min. Kom de varme græskarstykker i en blender, hvor det blendes til en fin puré, evt med lidt mere olivenolie. Dette kan også laves i forvejen, og så kan pureén opvarmes lige inden servering. Jeg valgte dog at servere den kold, hvilket faktisk var ret godt.

Rist græskarkerner let, og steg baconet sprødt, hvor efter det hakkes fint.

Jeg serv erede puréen i små kinesiske skeer som kan stå selv. For lettere og hurtigere samling af snacken kommes puréen i en sprøjtepose. Skær de syltede stykker græskar til fine små tern. Saml snacken ved at placere en lille klat puréen på skeen efterfulgt af lidt syltet græskar, lidt græskarkerner, baconstøv, lidt karse, lidt flagesalt og afslut med en smule olivenolie.

Advertisements
Tagged with: , , , ,
Lagt i Grønt & Salat, Snacks

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: